Frukost och svar på frågor

2012-10-21 / 18:01:00 / Allmänt
 
Här är en bild på dagens frukost och nu tänkte jag svara på frågorna från frågestunden. Mest var det mina kära vänner som ställde en massa frågor, men det kom in lite annat också så därför kan det vara värt att svara på dem! Here we go:

Vilket är ditt drömresemål?
Mitt drömresemål har alltid varit Australien, men hade varit tvungen att välja ett resemål idag så hade nog blivit New York.

Hur blir du när du blir kär?
Jag blir jättejobbig, både för mig själv och för andra, hehe. Jag pratar bara om killen, överanalyserar allting, tänker för mycket och blir ett allmänt känslokaos. Men ändå tror jag nog att jag är lite gladare än vanligt när jag är kär, allt känns lite lättare.

Varför bytte du från media till samhäll?
Det har jag nog inte berättat i bloggen, att jag bytt inriktning från media till samhäll. Trots att jag egentligen älskar mediaämnen och vill syssla med det i framtiden så kändes det inte rätt, jag tyckte inte om kurserna helt enkelt. Så nu vet du det Felicia ;)

Vilken är din favoritmusik / favoritlåt?
Jag lyssnar främst på svensk musik; Håkan Hellström, Markus Krunegård, Lars Winnerbäck, Veronica Maggio osv. Favoritlåt byter jag hela tiden, just nu måste jag nog säga att det är någon av Krunegård. Annars brukar jag säga att "Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din" av Håkan är min favoritlåt, för att jag tror att om jag bara fick välja en låt att lyssna på i hela mitt liv skulle det vara den.

Favoritsmak på Ben & Jerry's?
Jag är helt galen i glass, tyvärr, så det är jättesvårt att säga, har massa favoriter! Dock kan jag säga att jag inte gillar Oh My! Apple pie!

Hur ofta tränar du?
Det är lite olika, har för det mesta fotbollsträning två gånger i veckan och så dans två gånger. Försöker även gå på lite andra pass på Friskis, som spinning och skivstång. Förra veckan tränade jag fem dagar, men ibland blir det bara två så det varierar väldigt mycket.

Hur gör du när du redigerar?
Det är också väldigt olika, oftast ljusar jag upp bilden med curves, ändrar i levels, höjer värdet på offset och lägger till lite skärpa. Ibland lägger jag på några gradient maps ifall jag vill ha någon speciell effekt.

Bästa boken du har läst?
Jag har läst ganska mycket, vilket jag inte gör längre, och ofta tycker jag bara en bok är bra eller dålig, och kan inte direkt komma på någon bok som jag tycker är bäst. Dock älskar jag Vivecka Lärns böcker om Ludde, Eddie och Mimmi, och så tycker jag att boken Simon & Sophie av Emma Granholm är väldigt bra.(Haha, det är barn och ungdomsböcker allihop, men de är bra!)

Vad kollar du helst på på TV?
Jag kollar i princip aldrig på tv, är jättedålig på att följa serier och har annat att göra på dagarna och kvällarna än att kolla på tv. Men Solsidan har ju dragit igång nu igen, och det följer jag ju så får helt enkelt bli Solsidan!

Favoritaffär, både för kläder och inredning?
Jag måste nog vara tråkig och säga att H&M är min favoritaffär. Köper dock kläder i alla möjliga affärer! Sedan har jag ingen speciell favoritaffärer för inredningssaker, jag älskar alla affärer som säljer inredning, skulle kunna gå runt i sådana affärer i timmar!

Dina bästa skor?
Oj, jag är som de flesta andra tjejer helt galen i skor, och just nu är jag riktigt nöjd med min skosamling. Allra mest nöjd är jag väl med mina Dr. Martens och platåskorna som är de senaste i samlingen, annars är väl de bästa skorna som finns converse!

Vilket är ditt bästa köp?
Svårt att säga, men just nu känns det som om min cykel är mitt bästa köp (och den köpte inte ens själv), men får nog säga den i alla fall.
 
Tror du på tomten?
Nej Lovisa, det gör jag inte ;)

Vilken var den första Håkan-låt du hörde?
Jag tror det var Kom Igen Lena, det var dock långt innan jag började lyssna på Håkan. Men de låter jag hörde som fick mig att börja lyssna på Håkan tror jag var Kärlek är ett brev skickat tusen gånger, Försent för Edelweiss och Jag vill ha allting.

Hur länge har du bloggat?
Det är hur länge som helst, men det var i samband med att jag startade denna bloggen i mars 2009 som jag började blogga "seriöst". Sedan har jag bytt bloggar och lite så emellan åt, men låt oss säga 3 och ett halvt år då!

Vilken är din största dröm?
Jag har massa drömmar, men jag skulle nog vilja säga att det jag vill helst av allt är att i framtiden få jobba med något jag verkligen brinner för, träffa någon att leva resten med mitt liv med (utan skiljsmässor och sådana tråkigheter), skaffa en fin familj, bo på ett ställe där jag trivs samt att alla som jag bryr mig och jag själv ska få må bra.

Så, det var alla svar, tack till er som ställde frågor! Ni får ni ha en bra söndagskväll, pusshejs!

Kommentarer
Jessica

Varsågod, det var så lite så fina du! :)

2012-10-21 @ 22:28:26
URL: http://jeeessicaaas.blogg.se
Leone

Jag lyssnar också på mycket svenskt. Lars Winnerbäck är magisk.

2012-10-22 @ 17:55:31
URL: http://lingers.blogg.se
Becka [fotoblogg]

Åh mums så gott det ser ut!

2012-10-22 @ 19:16:50
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
vicki andréa olofsson

åh vad bra blogg!:$
förresten, det skulle vara jätte snällt om du kollade in min blogg där jag lägger upp mina foton och även skriver om hur det är att vara en tonåring utan pappa

2012-10-22 @ 19:47:27
URL: http://vickiao.blogg.se/
Alexsandra

Åh, mums vad gott det ser ut :D

2012-10-23 @ 17:50:08
URL: http://lovephotoalexsandraa.blogg.se
Leone

Oh my applepie är en av mina favoriter också!

2012-10-23 @ 20:37:01
URL: http://lingers.blogg.se/
Jessica

Hihi, varsågod!

2012-10-24 @ 08:36:58
URL: http://jeeessicaaas.blogg.se
Emilia

Åh va fin blogg! Blogglovinbyte? :) kram

2012-10-24 @ 16:26:28
URL: http://emiliarohdin.blogg.se


Jag känner pojken här i fönstret mittemot, han samlar drömmar i fickan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback