header

Krossat glas, livets juice och matchande skor.

 
 
 
 
Idag fick vi ställa klockan tidigt då vi hade lektion redan 09.15 på morgonen. Låter kanske inte så tidigt i allas öron men vi är inte vana vid alarm vid 07. I vilket fall som helst så var det SÅ roligt!!! Vi pratade om epikanalys och noveller och det känns som en mycket bra början på det här med litteraturvetenskap. Efter skolan styrde vi stegen ner till stan, lunchade på Espresso House och gick runt i diverse butiker. Vi köpte en grej till lägenheten som ni får se imorgon och så avslutade vi med att köpa med oss varsin juice från Joe & the Juice vilket var det godaste jag druckit någonsin tror jag?? Hell of a nerve hette den och innehöll jordgubb, fläder och banan om någon skulle undra. Medan vi drack våra juicer i väntan på bussen satt vi och fascinerades töntigt mycket över att någon hade slagit sönder en ruta på busshållplatsen vilket skapade en fin, gnistrande hög vid våra fötter. (Alltså, vi fascinerades inte över förstörelsen utan av glaskrosset).
 
Vid 15-tiden var vi hemma igen och sedan dess har vi pluggat, slösurfat och lagat (och ätit) potatis- och purjolökssoppa som blev väldigt god! Hoppas er dag har varit lika bra som min, pusshej!

Stäng ute verkligheten, älskling slut ögonen, hör du melodierna i natthimlen?

 
God morgon! Har knappt sovit en blund i natt känns det som pga hemsk smärta i magen och ryggen och jag tänker väl mest att det var ju en trevlig början på sportlov, födelsedag osv. Ligger fortfarande i sängen men ska alldeles strax gå upp då Louise kommer hit med tåget från Göteborg om en timme!!! Tänkte att vi kunde titta på hur min sportlovsvecka kommer att se ut, har nämligen finfina planer:

Måndag: Frukostdejt + kvalitetstid med Louise, sedan fira födelsedag med familjen.
Tisdag: Träffa Saga & Amanda för utbyte av födelsedagspresenter och hej då-kramar eftersom Saga och jag ska iväg på äventyr.
Onsdag: Stockholm!!!
Torsdag-söndag: Huvudstadshäng.

Trivs mycket bra med att ha så många trevliga saker att se fram emot de närmsta dagarna. Nu ska jag ta mig upp ur sängen och sedan kan den här fina veckan få ta sin början. Vi hörs senare, pusshej! Ps. Bildkällor.