NY BLOGG !

2012-04-16 / 09:30:00 / Allmänt
Hej mina vänner! Det som så att efter en den bloggbyten fram och tillbaka så har jag det senaste året bloggat här på Blogg.se. Nu känner jag min inspiration ligger på absoluta botten och jag behöver någon sorts ny energi och något nytt projekt att bita i. Därmed byter jag nu bloggportal till Devote.se och ni hittar min nya blogg här: http://saranorrhede.devote.se!

OBS! Alla prenumeranter kommer flyttas automatiskt - Ni behöver alltså INTE avfölja denna bloggen och börja följa den nya. Bloglovin fixar det!

Så ångra dig, aldrig att jag ångrar mig

2012-04-12 / 07:42:00 / Allmänt


Här ser ni lite av det senaste från min Instagram. I tisdags var Millan och jag i Göteborg och shoppade och igår var jag med Annie och Sofie och kollade på när FVBK mötte Linköping i den 4:e SM-finalen i volleyboll. Tyvärr vann Linköping och blev därmed svenska mästare.

Nu ligger jag i sängen men så fort jag skrivit färdigt detta ska jag gå upp och ta på mig lite träningskläder. Tänkte börja morgonen med en joggingrunda, vi ska nämligen springa en mil med skolan om några veckor så jag känner att det är dags att börja träna ordentligt för det. Senare idag ska jag till Chitra tillsammans med Emilia och Jessica och ikväll ska jag spela träningsmatch, sedan blir det hem till Chitra igen. Fullspäckat schema vilket vi gillar! Ha en fin dag så hörs vi framöver. Puss!

Dagsresa till Öland!

2012-04-08 / 20:30:00 / Allmänt


Idag har jag varit på Öland med min kära familj. Vi gav oss av vid 7 imorse och var hemma vid 7 igen nu ikväll. Kan ju låta som en onödig resa, men vi var och kollade på ett sommarhus! Sedan åkte vi in till Borgholm och åt lite innan vi åkte hem igen. Öland är verkligen ett av mina favoritställen och jag har varit där nästan varje sommar sen jag föddes, detta var dock första gången jag var där på våren. Solen lyste i alla fall från en klarblå himmel och det var riktigt härligt!

Nu ska jag gå och få på mig lite myskläder, sedan ska jag bädda ner mig i sängen med en kopp te och kolla på Big Brother.
Ha en bra kväll!

Skärtorsdagen

2012-04-05 / 08:12:00 / Allmänt


Nu beger jag mig mot skolan för en dag full av redovisningar. Vattenprojektet ska presenteras för två klasser, ca 8 lärare samt Hallands Nyheter. Nu gör vi det bra och sen tar jag påsklov. Ha det bäst!