header

Om mig

 
Det låter alltid lika knasigt när man ska berätta om sig själv men jag gör ett försök. Jag heter Sara, är nitton år gammal och det är mig ni ser på bilden ovan. Ofta skådas jag iklädd klänning och hatt med doctor martens på fötterna och en tygkasse över axeln (jag är alltså inte så jätteunik). Just nu studerar jag tredje och sista året på samhällsvetenskapliga programmet på Falkenbergs Gymnasieskola vilket jag trivs väldigt bra med. Jag bor hemma med mina föräldrar, min lillebror och en katt och en hund men har även tre äldre syskon med respektive familjer utspridda lite runt om i vårt avlånga land. För tillfället är mitt mål att utbilda mig till kulturjournalist men nästa vecka kanske jag vill bli gymnasielärare eller författare.

Jag älskar saker som är rosa, Håkan Hellström och att skriva (inte särskilt unik på de punkterna heller). Flera av mina närmsta vänner har jag lärt känna över internet och jag spenderar gärna tid och pengar på tågresor för att kunna hälsa på dem då de bor många, många mil bort ifrån mig. Andra saker jag gärna spenderar pengar på är kläder, skor och musik i form av konsertbiljetter och CD-skivor. Just nu drömmer jag mest om studenten och att flytta hemifrån vilket jag kan tänka att de flesta nittonåringar gör. Trots att jag vill bort här ifrån så trivs jag ändå ganska bra i denna lilla sommarstad på västkusten, här har jag mina bästa vänner och nära till Göteborg där jag tycker om att befinna mig.

I min blogg får ni läsa om min inte jättespännande vardag och ta del av sådana stunder som jag själv vill minnas i framtiden. Jag bloggar mest för min egen skull men tycker om att få inspirera och underhålla andra med bilder och text. Fråga gärna om det är något ni undrar över, puss!